Søk nå

Velkommen til infokveld på Gjennestad

Dato: Onsdag 23. november 
Tid: Infomøte kl. 1800.
Sted: Gjennestadtunet 10, 3160 Stokke

 

Elsker du å være ute?
Er du kreativ og liker variasjon?
Liker du å ta i et tak og sette spor etter deg?

Da kan anleggsgartnerutdannelse være noe for deg!

Som anleggsgartner er du med på å sette spor, hver eneste dag. Med aktive og varierte arbeidsdager får du en hverdag der jobben er best ute. Du vil bli kjent med alt fra gravemaskin til planting i bed.

På informasjonsmøtet vil du først få en presentasjon av Gjennestad videregående skole, deretter er det en gjennomgang av skolens utdanningstilbud og generell informasjon om skolehverdagen.

Dersom du har lang reisevei, så tilbyr Gjennestad internatplasser. Borteboerstipend fra lånekassen vil dekke store deler av kostnaden. Det blir informert om internattilbudet på informasjonsmøtet, og i etterkant får du anledning til å snakke med internatleder og miljøarbeidere.

Deretter blir det en samling for deg som er interessert i anleggsgartnerfaget, og som er nysgjerrig på dette. Du vil få snakke med en anleggsgartnerlærling som kan fortelle om sin arbeidshverdag, og som forklarer deg hvorfor jobben er best ute.

Meld deg på i påmeldingsfeltet dersom du er interessert. Skriver du inn adressen din så vil vi sende deg en brosjyre slik at du kan forberede deg litt. Påmeldingen er ikke bindende, men vi vil holde deg orientert dersom det kommer endringer i programmet.

Passer ikke dagen så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for besøk en dag som passer deg – vi snakkes!

 

 

Påmelding

Fakta

  • Anleggsgartnerfag
  • Læreplassgaranti
  • Internatskole
  • Lærere og instruktører med fagbrev og mesterpapirer