Søk nå

Velkommen til åpen skole på Søve

Tid: lørdag 23. november kl. 1000-1400
Sted: Søvevegen 8, 3830 Ulefoss

 

Elsker du å være ute?
Er du kreativ og liker variasjon?
Liker du å ta i et tak og sette spor etter deg?

Da kan anleggsgartnerutdannelse være noe for deg!

Som anleggsgartner er du med på å sette spor, hver eneste dag. Med aktive og varierte arbeidsdager får du en hverdag der jobben er best ute. Du vil bli kjent med alt fra gravemaskin til planting i bed.

Besøk oss på Søve og se hvilket skoletilbud vi har. Du vil få se hvor verdifull utdanninga i naturbruk fra Søve er videre i livet. Og ikke minst se hvordan elevene har det på internatet. Det vil være løpende orientering om studietilbudet i auditoriet!

Dersom du har lang reisevei, så tilbyr Søve internatplasser. Borteboerstipend fra lånekassen vil dekke store deler av kostnaden. Det blir informert om internattilbudet.

Deretter blir og muligheter for deg som er interessert i anleggsgartnerfaget, og som er nysgjerrig på dette. Du vil få snakke med en anleggsgartnerlærer som kan fortelle om sin arbeidshverdag, og som forklarer deg hvorfor jobben er best ute.

Meld deg på i påmeldingsfeltet dersom du er interessert. Skriver du inn adressen din så vil vi sende deg en brosjyre slik at du kan forberede deg litt. Påmeldingen er ikke bindende, du trenger ikke gi beskjed hvis du ombestemmer deg – og du, dersom du ikke har meldt deg på er du selvfølgelig velkommen til å komme allikevel!

 

Bilderesultat for nome vgs

 

Påmelding

Fakta

  • Anleggsgartnerfag
  • Læreplassgaranti
  • Internatskole
  • Lærere og instruktører med fagbrev og mesterpapirer