Søk nå

Møt Kristian: Jeg liker at ting blir ordentlig

 

Hva slags prosjekter jobber du med?

For tiden jobber jeg med å sette storgatestein rundt en innkjørsel. Storgatestein er et fint naturmateriale, som har lang levetid. Det er morsomt å få lov til å være med på å lage et hyggelig inngangsparti for en kunde og jeg liker at det jeg lager er noe som kunden skal se og ha glede av hver eneste dag. Det er noe synlig og pent som alle har glede av.

Hva liker du best med jobben?

Noe av det jeg liker best med mine arbeidsoppgaver er å legge stein. En av de store gledene er at det skjer så mye forandring på så kort tid. Selv er jeg glad i å få lov til å være med på de litt store prosjektene, de som mange mennesker får glede av og som synes i mange år. Slik som et torg i en by eller en stor felleshage i et borettslag. På slike prosjekter er det alltid mange forskjellige elementer, og da er det fint å se hvordan alt passer sammen til slutt. Det beste jeg vet er når prosjektene er ferdig, og jeg kan se tilbake på noe som har blitt ordentlig og vakkert, da blir jeg stolt av jobben min.

Hva er målene dine videre?

Målet mitt er å fullføre læretiden og bestå fagprøven. Deretter ønsker jeg å jobbe videre som anleggsgartner. Grenland Hage og Landskap er en bedrift jeg trives godt i, og jeg kan tenke meg å forsette her etter læretiden.

Er du en fremtidig anleggsgartner? Test deg selv her!