Søk nå

Nå kan du søke skoleplass!

Har du kommet frem til at #jobbenerbestute? Da synes vi du har tatt en god beslutning, og vi skal hjelpe deg med å søke!

Det er nå åpent for å søke videregående skole, og fristen er 1. mars.

  1. Logg inn på VIGO.no
  2. Søk på Vg1 Bygg- og anleggsteknikk eller Vg1 Naturbruk.
  3. Du får svar samtidig med andre som søker videregående opplæring. Har du søkt på Gjennestad vil du få svar allerede i april, siden dette er en privatskole og tar hånd om opptaket selv.
  4. Er du usikker eller har spørsmål? Kontakt oss så svarer vi deg! Har du lyst til å komme på besøk så ordner vi det.
  5. Begynn å glede deg til et skoleår og et yrke med praktiske og kreative oppgaver – vi snakkes i august 😉

 

Du må velge om du ønsker å gå bygg- og anleggsteknikk eller naturbruk på ditt første år. Begge deler er like gode, men det handler om hvor du har dine interesser.

Er du nysgjerrig på planter og trives ute så passer kanskje Vg1 Naturbruk best. På Vg1 Bygg- og anleggsteknikk får du en grundigere kjennskap til verktøy og redskaper, slik som vater, snorer og andre håndverktøy.

På begge løpene får du praksis knyttet til anleggsgartneryrket, og det er også utplasseringsperioder der du kan jobbe i hos en av våre samarbeidsbedrifter.

Slik er veien videre for deg:

Fagbrevet

Er du voksen og har du lyst til å bli anleggsgartner? Kontakt Kai Raundalen på Gjennestad videregående skole så kan han fortelle deg hvilke muligheter du har: kai@gjennestadvgs.no eller 459 73 569.

Disse videregående skolene utdanner anleggsgartnere i Vestfold og Telemark: