Søk nå

Bli anleggsgartner i Vestfold

Velkommen til informasjonsmøte torsdag 23. november!

Vær med på informasjonsmøte og bli kjent med læreplassg...

Vær med på informasjonsmøte og bli kjent med læreplassgaranti og utdanningsløp. På informasjonsmøtet treffer du også en lærling du kan snakke med om hvordan arbeidsdagen din vil bli!...

Vestfold har flest soldager og er perfekt for deg som liker deg utendørs!

Gjennestad er den eneste skolen i Vestfold som utdanner anleggsgartnere, og her finner du kanskje landets beste kompetanse innen naturbruk og anleggsgartnerfag.

Skolen er en internatskole beliggende i Vestfold, midt mellom Tønsberg og Sandefjord. Her har du mulighet til å bo i et trygt og godt miljø, inne på skolens område. I tillegg stopper 01 bussen rett utenfor skolen, så det er enkelt å komme seg til og fra skolen for deg som ikke bor på internatet.

Gjennestad vgs tar inn elever fra hele landet, og med internatplass kan du velge å utdanne deg til anleggsgartner hos oss, uavhengig av hvor du kommer fra.

Samarbeidet mellom Gjennestad vgs og Vestfolds seks største anleggsgartnere, gir alle elever som tilfredsstiller gitte krav, garantert læreplass hos en av disse. En stor trygghet når lærlingperioden står for tur.

Samfunnskontrakten som ble inngåtte mellom skole og bedrifter i 2017 kan du lese her.

Fagbrev som anleggsgartner får du etter to år på Gjennestad videregående skole og to år som lærling. I lærlingperioden får du over to år lønn tilsvarende  ca. én normal årslønn for en anleggsgartner. Les mer om hvordan bli anleggsgartner her.