Søk nå

Møt Caroline: Jeg trives best med det grønne

 

Hva slags prosjekter jobber du med?

Jeg jobber med å vedlikeholde flere private hager i tønsbergområdet. Arbeidsoppgavene mine er varierte, og det er store forskjeller på sesongene. Jeg jobber mye med plen, planter og trær, og sørger for å gi så riktig stell som mulig. Min fagkompetanse bruker jeg til å legge forholdene så godt som mulig tilrette for at plantene skal trives. I tillegg til arbeidet med private hager er jeg med på vedlikeholdet av grøntområdene på noen større offentlige anlegg.

Hva liker du best med jobben?

Jeg trives best innenfor den grønne delen av anleggsgartnerfaget. Når jeg jobber med planter og vedlikehold er det mange og varierte oppgaver, men det jeg trives aller best med er trepleie. Det finnes så utrolig mange forskjellige trær, og alle har sin egen historie. At jeg får lov til å være med på å forme et tre for fremtiden gir jobben en større dimensjon.

Hva er målene dine videre?

Jeg ønsker å utvikle meg faglig og få mer kunnskap om trær. Trepleie er spennende, og jeg drømmer om å utdanne meg som arborist. I tillegg til å få mye ny kunnskap om trær, har jeg lyst til å klatre i tretoppene for å beskjære og felle trær.

Er du en fremtidig anleggsgartner? Test deg selv her!