Søk nå

Møt Erik – Jeg er glad i å jobbe ute

 

Hva slags prosjekter jobber du med?

Jeg jobber med mange forskjellige prosjekter, men det har vært en god del brostein og belegningsstein hos private kunder i deres hager. I tillegg har jeg vært med på å sette opp murer i granitt. Det er gøy å få jobbe sammen med gode og kunnskapsrike kollegaer, og som lærling får jeg lov til å lære av de beste her hos Strandman! Hittil i læretiden har jeg ikke jobbet så mye med den grønne delen av faget, men det skal jeg fokusere mere på neste år.

Hva liker du best med jobben?

Det at jobben er variert – både i oppgaver og arbeidssteder – er en av tingene jeg liker best med å være anleggsgartner. I tillegg elsker jeg å jobbe ute, og kunne overhode ikke tenke meg noen kontorjobb. Det å få lov til å bruke hele arbeidsdagen i naturen er noe jeg setter veldig stor pris på!

Hva er målene dine videre?

Det var allerede i 9. klasse at jeg bestemte meg for å bli anleggsgartner. Jeg besøkte Worldskills i London, et verdensmesterskap i forskjellige yrkesfag, da jeg oppdaget anleggsgartnerfaget. Etter det har jeg vært overbevist. Målet mitt nå er å bli faglært anleggsgartner. Jeg trives godt hos Strandman, og det kan godt hende jeg fortsetter der!

Er du en fremtidig anleggsgartner? Test deg selv her!