Søk nå
Patrick Posejpal

Møt Patrick: Jeg liker å skape gode utemiljøer

 

Hva slags prosjekter jobber du med?

Hos Strandman får jeg fått prøve meg på mye. Jeg har hatt flest oppdrag på private anlegg, men har også jobbet i store prosjekter på Kaldnes og Ørsnes. Det har gått i muring, steinlegging, plenarbeider og beplanting. Jeg liker maskiner, og har fått jobbe både med minigraver og hjullaster. På vinterstid brøyter og strør jeg.

Hva liker du best med jobben?

Jeg synes det er gøy å få bidra til å skape fine hager og gode utemiljøer. Faget har en helhet, vi jobber med anleggsmaskiner, bygger med stein, og ordner finishen med plen, planter og trær. Dette får du ikke i noe annet fag. Jeg trives godt i Strandman. Her møter jeg hyggelige og kompetente kollegaer, og selskapet er ryddig og ordentlig. Jeg jobber med dyktige fagfolk som er flinke til å gi nødvendig opplæring. Ikke minst får vi lærlinger testet oss og får ansvar.

Hva er målene dine videre?

Målet er å ta fagbrev og fortsette å jobbe i Strandman. Jeg ønsker utvikling, og om litt kunne styre egne jobber. Kanskje, med tid og stunder, går turen hjem til hjembyen Stavern. Men for øyeblikket stortrives jeg i Tønsberg.

Er du en fremtidig anleggsgartner? Test deg selv her!