Søk nå

Møt Peter: Jeg liker å samarbeide med andre

  • Navn: Peter Jensen
  • Utdannelse: Techcollege Aalborg/AMU Sandmosen
  • Stilling: Lærling i anleggsgartnerfaget
  • Firma: Grenland Hage & Landskap AS

 

Hva slags prosjekter jobber du med?

Jeg jobber med alt fra pleie av grønne områder til oppbygging av områder med stein, grus og betong. En uke kan det være fokus på vedlikehold av gressplener og hekker. samt planting og såing. Den neste uken kan jeg være ute og bygge innkjørsler, trapper, vegger, murer og annet. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene jeg utfører.

Hva liker du best med jobben?

Jeg liker best de oppgavene som utfordrer og krever at man må finne gode løsninger underveis for å håndtere oppgaven optimalt. Det er ofte i den grå delen at man må være kreativ, men også når det gjelder planter og den grønne delen av faget må man ha evnen til å tenke kreativt. I tillegg liker jeg å samarbeide med andre, som det er gode muligheter for her – vi jobber sammen i team stort sett hver dag.

Hva er målene dine videre?

Da jeg er under utdannelse, er det min plan å fullføre denne, mens jeg lærer alt hva jeg kan i praksis. Det kan være en fordel å skaffe seg et maskinførerbevis så man kan bidra til å håndtere større masser, så det vil jeg nok vurdere det. Om jeg flytter til Norge for å bo og jobbe fremover vil tiden vise.

Er du en fremtidig anleggsgartner? Test deg selv her!