Søk nå

Møt Simen: De store forandringene er gøy

 

Hva slags prosjekter jobber du med?

Som lærling hos Strandman får jeg lov til å være med på mange forskjellige arbeidsoppgaver. Jeg har jobbet endel med private gårdsplasser, og det synes jeg er gøy. Da skjer det store forandringer på kort tid. Mye av det jeg har jobbet med er belegningsstein og skifer. I tillegg har jeg lagt endel ferdigplen, der vi enkelt og greit ruller ut plen rett på jorda.

Hva liker du best med jobben?

Som anleggsgartnere kan vi løfte helhetsinntrykket av en eiendom i løpet av noen få ukers arbeid – det gir motivasjon og mersmak! Jeg valgte å bli anleggsgartner fordi jeg ønsket meg et yrke der jeg kan se resultatene av egen innsats. Det at vi jobber ute er og viktig for meg!

Hva er målene dine videre?

Jeg har hatt en lang vei for å bli anleggsgartner. På videregående tok jeg først studiespesialisering, og det tok meg lang tid før jeg skjønte at jeg skulle jobbe med noe praktisk. Det var egentlig litt tilfeldig at jeg gjennom en kamerat fikk kjennskap til at jeg kunne ta ett år på Gjennestad og deretter gå ut i lære. Nå er fokuset mitt på å trives her jeg er, og det er ikke vanskelig hos Strandman!

Er du en fremtidig anleggsgartner? Test deg selv her!